IMG_2661.jpeg

Till havs eller i skogen - äventyret finns överallt i vackra Nämdöarkipelagen. Följ med oss på paddling, vandring, simning, simvandringar eller en kulturhistorisk promenad på Bullerö längst ut i havsbandet.

 
7E7A8012.jpg

Paddla

Sol, hav och tystnad. Att paddla är det bästa sättet att njuta av skärgården och komma nära djurlivet, utan att inkräkta på fågelskydd och revir. Utanför Nämdö finns några av skärgårdens bästa områden för paddling.

Läs mer här

IMG_2319.jpeg

Vandra

På Nämdö finns gott om skog och flera fina stigar för vandring. Du kan ta en paus längs vägen och bada i havet eller bara sätta dig ner och njuta av den vackra utsikten. Förmodligen stöter du på hjort längs vägen.

Läs mer här

IMG_2041.jpg

simma

Simning i öppet vatten är något helt annat än simning i bassäng. Du befinner dig mitt i naturen och kan av egen kraft ta dig mellan kobbar och skär. Våtdräkten ger dig flytkraftig så att du kan simma avslappnat och vila i vattnet.

Läs mer här

_30A2413.JPG

Simvandra

Förflytta dig över hav och skär, ömsom simmande, ömsom gående eller springande. En simvandring är ett annorlunda sätt att upptäcka skärgården. Vi bjuder också på lunch på en kobbe mitt i havet.

Läs mer här

30531306_2092394677674831_3206956843318378496_o.jpg

EkoVandra

En vandring med ett mål. Vi besöker Nämdös ekologiska jordbruk och ägarnas gårdsbutik. Sedan bär det in i skogen och fin vandring genom naturreservatet i Skärvassa.

Läs mer här

IMG_8084.jpg

Gå i chaplins fotspår

Längst ut i arkipelagen ligger Bullerö. Här finns vackra klippor och en storslagen utsikt mot öppet hav, men också en historia som inbegriper både svenska konstnärer och amerikanska filmstjärnor.

Läs mer här

IMG_1375.jpg

Välj ditt eget äventyr

Du bestämmer vad du vill göra. Vi ger dig möjligheterna och står för markservicen. Ett erbjudande som passar lik bra för ett fotbollslag som för en grupp vänner som vill bekanta sig med skärgården.

Läs mer här